MENU

21:25
Ольга Садкова презентувала свою другу поетичну збірку

«Що маю на душі» - під такою назвою з’явилася на світ друга поетична збірка ізюмської поетеси Ольги Садкової, яку сьогодні було презентовано у районному Будинку культури.

До нової ліричної збірки ввійшли вірші написані Ольгою Іванівною переважно упродовж останніх років. Це емоційні роздуми про сучасний світ, плин часу, життєві випробування, трагічні сторінки історії України. Любов, мрія і надія, якими пронизаний кожен рядок надають сили жити гідно і красиво, автор прагне відкрити читачеві глибинні почуття. Орієнтує його на тихий, але проникливий діалог. Книга складається з чотирьох розділів – вигін, погляд, країна та щоденний вибір.

Щирими словами прийшли привітати авторку голова районної державної адміністрації Л.Шамрай, заступник голови РДА В.Лесик, колеги по перу – члени місцевого літературного об’єднання "Слово" та ТАЛ «Слобожанщина».

Виступаючі підкреслили особливу, неповторну манеру виконання віршів, ніжну та проникливу,яка відрізняє Ольгу Садкову від інших, і, навіть, коли читаєш вірші сам, у голові дзвенить голос автора. Вони привітали Ольгу Іванівну з творчим здобутком та висловили вдячність за її щире, сповнене любові слово.

Більше фото тут

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 639 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar