MENU

13:50
ПАМ’ЯТІ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ

Великий заряд патріотизму отримали всі, хто прийшов 15 лютого в кінотеатр «Спартак» на презентацію книги та концерт Володимира Гонського–відомого громадського діяча, співака та публіциста. Ця творча людина є борцем за незалежність, починаючи ще зі студентської «Революції на граніті» 1990-го року. Він був активним учасником «Помаранчової революції» та «Революції гідності». В своїй книзі «Людина і нація» Володимир зібрав багато історичних та політологічних матеріалів, що стосуються національно-визвольної боротьби українського народу, мови – як рушійної сили нації, геноциду українців, причин та суті народного протесту під час Майданів.

В своїй промові Володимир Гонський розповів багато фактів з історії України та на їх підтвердження продемонстрував в слайд-шоубезліч світлин, наголосивши на важливості історичної пам’яті та неможливості перекручування історії.

Пісні у виконанні співака то ніжно брали за душу, то веселили, то пробирали наскрізь тіло до мурашок на шкірі, але вони вимагали від слухачів одного – любіть свою країну так, як любили і люблять її всі патріоти – загиблі та закатовані ворогами герої-воїни та митці, загартовані боротьбою з пропагандою та істеричною ненавистю до всього українського поети й письменники, як люблять її ті, хто чітко розділяє поняття «влада» та «Батьківщина». Бо останню не обирають, на відміну від першої,  і як неможливо дитині обрати батьків, так неможливо обрати і рідну землю.

Після виступу Володимира Гонського, зі щирими словами вдячності виступили громадський активіст краєзнавець Леонід Щибря та заступник голови районної державної адміністрації Василь Лесик.

Наприкінці зустрічі всі охочі отримали в подарунок книги Володимира, запросили автограф, сфотографувалися з ним та вільно поспілкувалися.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 420 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar