MENU

13:17
ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ ВЖЕ НА ВУЛИЦЯХ НАШОГО МІСТА

Починаючи з 24.02.2016 на вулицях м. Ізюм та Ізюмського району починає діяти нова функціональна штатна структура, як групи реагування патрульної поліції. Щоденно заступатимуть на службу 5 груп реагування у складі інспектора та поліцейського, а також 2 слідчо-оперативні групи, для реагування на повідомлення про кримінальні правопорушення.

Основною задачею груп швидкого реагування - це введення нових форм і методів роботи – розширення зони цілодобового патрулювання, крім того, патрульні поліцейські будуть виконувати функції превенції, проводити профілактичну роботу з особами, які перебувають на адміністративному обліку, надавати допомогу населенню, здійснювати комунікацію з територіальними громадами, контролювати дотримання Правил дорожнього руху.

Сподіваємося, що групи швидкого реагування вдосконалять роботу поліції в нашому місті, зроблять поліцію більш наближеною до громадськості і постійна наявність груп на вулицях міста буде найкращою профілактикою у протидії злочинності – повідомив Олег Печерський.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 458 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar