MENU

17:02
ПЕРЕМОГУ ЗДОБУЛИ ВОЛЕЙБОЛІСТИ БУГАЇВСЬКОГО НВК

За програмою Спартакіади учнівської молоді «Спорт протягом життя» відбулася першість з волейболу серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів району. В змаганнях,  які проходили за Олімпійською системою з трьох партій до двох перемог, взяли участь близько 100 юних спортсменів у складі 10 команд ЗНЗ.

Можемо зазначити, що другий рік поспіль команда Бугаївського навчально-виховного комплексу стає переможцем цих змагань. На другому місці – волейболісти Іванчуківської загальноосвітньої школи, а третя сходинка у Червонооскільського НВК.

Суддівською колегією були визначені кращі гравці турніру. Ними стали: Євген Тарасенко з Бугаївки, Ілля Шемануєв з Іванчуківки і Едуард Папірний з Червоного Оскола.

Команди-призери і кращі гравці змагань були нагороджені грамотами відділу освіти райдержадміністрації, а також волейбольними м’ячами і наколінниками від сектору у справах молоді та спорту РДА.

Наступними змаганнями, що входять до програми Спартакіади, стане фестиваль «Козацький гарт», який буде проведено у квітні поточного року.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 431 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar