MENU

10:58
ПІЛЬГОВІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ В РАЙОНІ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ ЯК І РАНІШЕ

Нинішнього року питання відшкодування пільгових пасажирських перевезень з державного бюджету перекладене на місцеву владу.

На це звернула увагу голова районної державної адміністраціїЛюбов Шамрай під час наради з керівниками структурних підрозділів РДА, державних установ і організацій та сільськими головами району, яка відбулася минулої п’ятниці.

"Оскільки з 15 січня 2016 року держава припинила виділення коштів на пільгове перевезення, то, щоб його продовжитипроблему відшкодування перевізникам обслуговування пільгових категорій ми повинні взяти на себе і витрати на компенсацію пільгового перевезення у приміському пасажирському транспортіпроводити за рахунок районного бюджету. З перевізниками відповідна домовленість вже є", - зазначила Любов Миколаївна.

Сільські голови підтримали таку позицію голови РДА.

Нагадуємо, транспортне обслуговування населення в районі здійснює ТОВ "Ізюмське АТП". Діють 15 приміських автобусних маршрутів загального користування і 2 міжобласні приміські маршрути "Ізюм-Святогірськ" та "Ізюм-Рубці".

У минулому році було виконано 32 тис. 159 рейсів, загальна кількість перевезених пасажирів склала 544,9 тис. чоловік. З них кількість осіб пільгових категорій 272, 3 тис. чоловік, що складає майже половину від загальної кількості перевезених пасажирів.

Відшкодування за пільгові перевезення у 2015 році склали 146,497 тис. грн. У 2016 році фінансування пільгових перевезень буде здійснюватися на рівні минулого року.

Тож, на сьогодні ТОВ "Ізюмське АТП" здійснює перевезення пільгової категорії громадян за раніше затвердженим графіком.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 608 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar