MENU

09:07
Почалися сходи громадян в Ізюмському районі

23 травня в селах Бражківка, Топольське та Донецьке відбулися сходи громадян. До селян завітала делегація керівників та спеціалістів району. На зустрічах були обговорені нагальні питання сьогодення та розглянуті плани на майбутнє.

Голова РДА Л.Шамрай розповіла про зроблене на цей час; про впроваджені та ті, що готуються, проекти; про стан польових робіт, витрати бюджету та ремонт доріг; про рішення адміністрації, які в найближчий час стануть в нагоді кожній громаді.

Заступник начальника Ізюмської поліції Сергій Гут акцентував увагу на реформі органів МВС, яка передбачає перетворення міліції в поліцію, бо ця реформа – не лише зміна назви. На початку це – переформатування патрульної служби, яка буде швидка та набагато мобільніша. За словами Сергія Миколайовича, зміни в поліції змінюють саму філософію цього органу влади. Якщо міліція раніше була каральним органом, то поліція тепер буде керуватися девізом «Захищати та служити!», і перетворюється на службу допомоги громадянам.

Директор комунального підприємства «Ізюмрайкомунсервіс» Степан Прудкий розповів селянам про переваги в комунальній сфері, які надасть в найближчому майбутньому створення цього підприємства. Окремо було обговорено проблему вивозу сміття, а в селі Топольське – проблему водопостачання.

Помічник голови РДА Олег Семотюк проінформував про можливості отримання субсидій та зміни в законодавстві, що стосуються питань цього виду державної допомоги.

Також перед присутніми виступили з роз’ясненнями питань, що стосуються кожного, голова Ізюмської районної ради Сергій Дуванський, завідувач амбулаторії КЗОЗ ЦПСМД ЗПСМ м.Ізюм Ірина Дрозд, головний спеціаліст Ізюмського відділу з призначення, перерахунку та виплати пенсій ІОУПФУ Харківської області Вікторія Зонова, голова Ізюмської райспоживспілки Андрій Плішань.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 406 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar