MENU

14:54
Подати звернення до прокуратури можна за телефоном або через Інтернет

Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції" від 02.07.2015 за №577-VIII розширено шляхи надходження звернень до відповідних органів, уповноважених їх розглядати, за допомогою засобів телефонного та електронного зв’язку. Законом запроваджено можливість подання громадянами усних звернень за допомогою засобів телефонного зв’язку, тобто через телефони "гарячої лінії", та надіслання звернень з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронні звернення).

В органах прокуратури України звернення громадян приймаються у робочий час щодня, крім вихідних.

Електронні звернення до Генеральної прокуратури України слід надсилати на електронну пошту zvern@gp.gov.ua, усні звернення приймаються за телефоном "гарячої лінії" - (044) 200-76-24.

Електронні звернення до прокуратури Харківської області приймаються на електронну пошту zvern@khar.gp.gov.ua, телефон "гарячої лінії" для усних звернень - (057) 732-02-44.

До Ізюмської місцевої прокуратури електронні звернення надсилати на електронну пошту zvern-iziumska-mistseva@prok.kh.ua.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 682 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar