MENU

16:44
Поліпшення умов життя внутрішньо переміщених осіб і населення, яке постраждало внаслідок конфлікту в Україні

У приміщенні виконавчого комітету Ізюмської міської ради 18 березня проходить анкетування претендентів на участь у Ваучерній програмі.
Проект «Поліпшення умов життя внутрішньо переміщених осіб і населення, яке зазнало наслідків конфлікту в Україні» впроваджують Diakonie Katastrofenhilfe та Український фонд «Благополуччя дітей» за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини. Допомога призначена вимушено переміщеним сім’ям, які опинилися в скрутному матеріальному становищі й нездатні самостійно забезпечити свою життєдіяльність.


Суть програми полягає в тому, що родинам, які пройшли відбір, упродовж п’яти місяців буде нараховуватись фіксована сума (із розрахунку 660 грн. на одну особу), яку можна буде використати на продукти харчування та товари першої необхідності в магазинах МЕТРО. Таку допомогу планується надати приблизно 3500 осіб.
У відборі беруть участь родини зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які проживають (і не планують переїзд в найближчі 6 місяців) у м. Харкові та Харківському районі, м. Ізюмі та Ізюмському районі, м. Балаклія та Балаклійському районі, м. Барвінкове та Барвінківському районі.
Для того, аби пройти анкетування, учасники заздалегідь зареєструвались.
Анкетування — це перший етап відбору. Другий етап - це глибинне опитування за місцем проживання родини та остаточний відбір за спеціальними критеріями оцінки потреб та уразливості.
 
Докладніше 

Видео К.Григоренка http://obrii.com.ua

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 532 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar