MENU

15:37
Понад 100 дітлахів з Ізюма безкоштовно відпочинуть і оздоровляться в літніх таборах Харківської області

В цьому році міська влада виділила 199,5 тис. грн. на фінансування відпочинку та оздоровлення 58 дітей пільгових категорій в літньому таборі «Байдиківка».

А також за результатами плідної співпраці Ізюмського міського голови Валерія Марченка з головами Харківської обласної державної адміністрації і Харківської обласної ради, Ігорем Райніним та Сергієм Черновим відповідно, вдалося домовитися про 100% фінансування з обласного бюджету коштів на придбання путівок до літніх таборів Харківської області для 53 дітей з Ізюма.

Як відзначив сам очільник Ізюма Валерій Марченко: «Тільки постійний діалог і взаємодія органів місцевого самоврядування з державними органами влади дає позитивні результати їхньої спільної роботи, які відчутні для жителів нашого міста».

Нагадуємо, що з 25 червня 2016 р. в ПЗОВ «Байдиківка» розпочинається перша зміна відпочинку та оздоровлення для дітей.

Цього року вартість путівки значно знижена і становить 3 392 грн. за 21 день – це одна з найнижчих цін в Харківській області.

Керівництво міста й надалі прикладатиме всіх зусиль для того, щоб літній відпочинок та оздоровлення дітей в дитячому таборі «Байдиківка» були по-справжньому якісними, а сам табір став конкуренто спроможним і цікавим для відвудування.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 501 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar