MENU

11:04
Понад 1,9 млн. грн. виділили депутати на освітянські проблеми

Під час кожного сесійного засідання чимало питань, що розглядаються депутатами, стосуються розвитку освіти в районі. На стала винятком і сьогоднішня сесія.

В ході своєї роботи депутати внесли зміни до районної Програми «Шкільний автобус», необхідні для придбання нових автобусів для підвезення учнів Малокомишуваської та Олександрівської шкіл, затвердили зміни до Програми роботи з обдарованими, талановитими дітьми та молоддю Ізюмського району на 2012-2016 роки щодо забезпечення матеріального заохочення учнів, які стали переможцями обласних, районних олімпіад, Iта II етапу захисту робіт в МАН, та виділили кошти для матеріального заохочення педагогічних працівників, які їх підготували.

Також народними обранцями було внесено зміни до рішення IIIсесії VII скликання Ізюмської районної ради «Про організацію та затвердження вартості харчування учнів та вихованців навчальних закладів Ізюмського району» та затверджено вартість харчування учнів та вихованців навчальних закладів Ізюмського району на період оздоровчої кампанії 2016 року.

Окрім цього, на сесійному засіданні було розподілено залишки коштів загального фонду освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Ці кошти спрямовано: понад 681 тис. грн. – на проведення капітального ремонту котельні Іванчуківської ЗОШ I-IIIступенів, 500 тис. грн. – на придбання шкільного автобуса для Малокомишуваської ЗОШ I-IIIступенів, 100 тис. грн. – на проведення капітального ремонту будівлі Левківської ЗОШ I-IIIступенів (фундаменту), 80 тис. грн. – на проведення капітального ремонту електромережі шкільного підрозділу Кам’янського НВК, 45 тис. грн. – на придбання 3-х енергоефективних циркуляційних насосів для Левківської та Олександрівської ЗОШ I-IIIступенів і шкільного підрозділу Чистоводівського НВК та 20 тис. грн. – на придбання запасних частин для шкільних автобусів.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 389 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar