MENU

13:30
Представники ООН планують реалізувати проект допомоги жертвам насильства в сім’ї

6 серпня на Ізюмщині побували представники Фонду Народонаселення ООН. У приміщенні малої зали райдержадміністрації вони провели робочу нараду, в якій взяли участь фахівці установ соціального захисту населення, медицини, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники від переселенців із зони АТО, що проживають в районі.
Питання, що обговорювалися під час наради, стосувалися захисту прав та свобод громадян, гендерної рівності, профілактики насильства в сім’ї, надання допомоги породіллям та особам, які постраждали від сексуального насильства.

За словами директора РЦСССДМ Наталії Чернишевої, на території Харківщини, зокрема, Ізюмського району фахівцями Фонду найближчим часом планується реалізація проекту допомоги жертвам насильства в сім’ї. Передбачається проведення тренінгів, забезпечення спеціалістами для роботи з особами, що зазнали насильства. У рамках реалізації цього проекту планується виділення коштів на придбання медикаментів для породіль.

Представник Фонду Народонаселення ООН, координатор саб-кластеру з питань гендерно-обумовленого насильства Єкатеріна Крістесашвілі відзначила актуальність даного питання у зв’язку із ситуацією, яка на даний час спостерігається у країні. Особливо це стосується сімей внутрішньо переміщених осіб.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 493 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar