MENU

15:59
Продовження 2 сесії Ізюмської міської ради ознаменувалось плідною роботою депутатів

У четвер, 26 листопада відбулось засідання 2 сесії Ізюмської міської ради 7 скликання, яке вперше транслювалось у мережі Інтернет, і кожен бажаючий мав змогу в режимі «Online» спостерігати за роботою депутатів. За весь час трансляцію засідання сесії переглянуло близько 1 000 користувачів мережі Інтернет.
Перед початком розгляду порядку денного депутати заслухали та прийняли до відома інформацію представника територіальної виборчої комісії (ТВК) Віктора Бояринцева про те, що ТВК помилково видало тимчасові депутатські посвідчення 6 депутатам від партії «Відродження» та одному від партії «Наш край», не зареєструвавши їх. В зв’язку з цим Ізюмський міський голова Валерій Марченко поставив на голосування питання про визнання рішень сесії Ізюмської міської ради 7 скликання від 10.11.2015 р. та 17.11.2015 р. недійсними, через те, що депутати, які брали участь в голосуваннях на цих сесіях, не були офіційно зареєстровані ТВК, а значить не мали права голосувати. Депутати обговорили і прийняли це питання.
Першим питанням порядку денного депутати обговорили, внесли запропоновані зміни та затвердили Регламент Ізюмської міської ради 7 скликання.
Перед тим, як перейти до кадрових питань, депутати вирішили нагальні питання з планування бюджету, зокрема, перерозподілили видатки по загальному фонду міського бюджету в межах загального обсягу по головним розпорядникам коштів (виділені кошти відділу освіти на харчування дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, а також на встановлення вікон в ІЗОШ №2) та збільшили обсяг доходної частини загального фонду міського бюджету на 2015 рік:
на суму перевиконання міського бюджету за 10 місяців 2015 року;
на суму медичної субвенції з державного бюджету по головному розпоряднику коштів - виконавчому комітету Ізюмської міської ради для ДЗ «Вузлова лікарня ст. Ізюм СТГО «Південна залізниця» - 567300 грн.;
на суму освітньої субвенції з державного бюджету - 1768400 грн.;
на суму субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу — 52000 грн.;
Також депутати шляхом одностайного голосування надали згоду на прийняття управлінням житлово-комунального господарства благодійної допомоги — 100 куб. м. щебеню (на підсипку міських доріг) від Південної залізниці та затвердили питання щодо придбання нових новорічних іграшок та гірлянд для прикрашення центральної ялинки міста.
Після чого депутати перейшли до кадрових питань — було обрано кількісний та персональний склад постійних комісій:
1. Постійна комісія Ізюмської міської ради з питань планування, бюджету та фінансів: Голова - Петрова Надія Петрівна;
2. Постійна комісія Ізюмської міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, благоустрою та енергозбереження: Голова комісії - Кукла Андрій Валерійович;
3. Постійна комісія Ізюмської міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин: Голова комісії - Бондарєв Олег Борисович;
4. Постійна комісія Ізюмської міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я та гуманітарної політики: Голова комісії - Явдокименко Олександр Володимирович;
5. Постійна комісія Ізюмської міської ради з питань економічної політики та інвестицій: Голова комісії - Шук Олександр Олексійович.
Зі складом постійної комісії з питань законності, правопорядку та депутатської діяльності депутати поки що не визначились.
Ізюмський міський голова Валерій Марченко запропонував на посаду секретаря Ізюмської міської ради кандидатуру депутата Іщука Михайла Олександровича. За результатами таємного голосування рішення не було прийнято через нестачу голосів (17 з 34, які брали участь у голосуванні).
Після цього депутат від партії «Відродження» Валерій Гела за зверненням депутатської групи у кількості 17 осіб запропонував на посаду секретаря Ізюмської міської ради кандидатуру депутата Єрдаларяна Артема Гнуновича. За результатами таємного голосування більшістю голосів (18 з 34, які брали участь у голосуванні) обрано секретарем Ізюмської міської ради 7 скликання Єрдаларяна Артема Гнуновича (приватний підприємець, депутат Ізюмської міської ради 6 скликання).
Депутатами затверджено на посади заступників Ізюмського міського голови з питань комунального господарства Іщука Михайла Олександровича (директор МБТІ), з питань економіки та фінансів — Петрова Костянтина Євгеновича (приватний підприємець, депутат Ізюмської міської ради 6 скликання), з гуманітарних питань — Мацокіна Володимира Володимировича (директор ПЮА «Ваше право», депутат Ізюмської міської ради 6 скликання).
Після обговорення депутати затвердили утворення та персональний склад виконавчого комітету Ізюмської міської ради 7 скликання:
1.    Марченко Валерій Віталійович – Ізюмський міський голова;
2.    Єрдаларян Артем Гнунович – секретар Ізюмської міської ради 7 скликання;
3.    Іщук Михайло Олександрович – заступник Ізюмського міського голови з питань реформування комунального господарства та власності;
4.    Керуючий справами виконавчого комітету Ізюмської міської ради 7 скликання (після затвердження на посаді);
5.    Ольховський Олександр Григорович – пенсіонер;
6.    Савін Олег Сергійович – юрисконсульт ПЮА «Ваше право»;
7.    Турчин Олена Вікторівна – регіональний директор радіомережі «Класне радіо» в м. Ізюм;
8.    Тимофієва Галина Миколаївна – в.о. начальника Ізюмської ОДПІ Державної фіскальної служби у Харківській області;
9.    Клімов Віталій Дмитрович – приватний підприємець, директор ТОВ «Затишок»;
10.    Любий Станіслав Анатолійович – директор ПП «Ремєйк»;
11.    Слабунов Валерій Сергійович – менеджер ТОВ «Євролайф Україна ЛТД»;
12.    Григоренко Костянтин Олександрович – редактор міськрайонної газети «Обрії Ізюмщини»;
13.    Решетняк Ірина Семенівна – в.о. начальника фінансового управління Ізюмської міської ради;
14.    Козлинський Павло Вячеславович – начальник енерго-механічного відділу ІПЗ;
15.    Бутенко Олександр Миколайович – приватний підприємець;

16.    Штельмах Максим Олегович – приватний підприємець.

доповідь представника ТВК Віктора Бояринцева щодо реєстрації депутатів Ізюмської міської ради 7 скликання

пропозиція депутата Валерія Гели внести кандидатуру Єрдаларяна Артема Гнуновича на посаду секретаря Ізюмської міської ради

звернення депутата, екс-Ізюмського міського голови Олександра Божкова до депутатів

доповідь депутата Володимира Мацокіна щодо Регламенту Ізюмської міської ради 7 скликання

виступ депутата Костянтина Петрова щодо питання про електронні петиції

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 597 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar