MENU

17:48
Проведення правового всеобуча на тему : «Права та обов'язки дітей»

19 липня 2016 року, в рамках виконання плану роботи на 3 квартал 2016 року, співробітниками Ізюмського МРВ КВІ з спільно з директором Ізюмського міського центру соціальних служб сімї, дітей та молоді Оленою Гавриловою та начальником служби в справах дітей Ізюмської міської ради Тетяною Мартиновою проведено правовий всеобуч на тему : «Права та обов'язки дітей», в якому взяли участь неповнолітні засуджені, що перебувають на обліку інспекції.

В ході проведення заходу присутні ознайомилися з основними правами дітей, положенням дитини у суспільстві, окремо виділені права дитини в сім'ї, права учнів, права та обов'язки батьків, обов'язки дітей (велику увагу приділено роботам на задану тематику В.Сухомлинського ).

Жваве обговорення теми, окремих обмежень, які стосуються немайнових прав та обов'язків дітей, проведене експрес-опитування сподобалось присутнім, адже правова освіта сприяє вихованню та ресоціалізації.

Інна Погореленко, начальник Ізюмського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 372 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar