MENU

11:36
Проведення ЗНО в м. Ізюмі пройшло організовано та з дотриманням всіх нормативно-правових вимог

В м. Ізюм на базі Ізюмської гімназії № 3 Ізюмської міської ради Харківської області та Ізюмської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 12 Ізюмської міської ради Харківської області проводилось зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури ( 5 травня), математики ( 11 травня), історії України ( 13 травня).

В цих пунктах проходили тестування з української мови 485 випускників м. Ізюма, Барвінківського та Ізюмського районів (275 в гімназії № 3 та 210 в школі № 12). Не з’явились 3 випускника з різних причин.

Математику здавали 300 випускників (171 та 129 випускників відповідно, 10 відсутніх); історію України – 351 випускник ( 180 та 171 випускників відповідно, 13 відсутніх).

До 27 травня до навчальних закладів повинні надійти відомості результатів проходження ЗНО, які будуть занесені до атестатів про загальну середню освіту випускників 2016 року.

В проведенні зовнішнього незалежного оцінювання було задіяно 99 працівників загальноосвітніх навчальних закладів м. Ізюм.

Медичний супровід тестування здійснювався лікарем та медичною сестрою в кожному пункті. Протягом тестування було два звернення до лікарів з незначними проблемами (носова кровотеча, підвищений тиск). Термінової госпіталізації вони не потребували. Після надання допомоги діти продовжили роботу над тестами.

Охорону громадського порядку здійснювали працівники Ізюмського відділу поліції ГУ НП України в Харківській області . З восьмої ранку до закінчення тестування вони знаходились на території пунктів тестування. Порушень не виявлено.

Охорону тестових матеріалів в приміщеннях пунктів тестування та перевірку за допомогою металодетектора наявності заборонених засобів пошуку інформації здійснювали працівники Державної служби охорони. Було здійснено на двох тестування загальний контроль та на кожному тестуванні здійснювався вибірковий контроль. Порушень не виявлено.

Порушень проведення процедури зовнішнього незалежного оцінювання як з боку працівників пункту тестування, так і з боку учасників ЗНО не зафіксовано. Апеляційних заяв на порушення процедури тестування, які могли б вплинути на результати ЗНО, до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти не надійшло.

Відділ освіти Ізюмської міської ради

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 343 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar