MENU

10:35
РОБОТУ ПОЛІЦІЇ БУДУТЬ ОЦІНЮВАТИ ГРОМАДЯНИ

7 листопада минулого року здійснився остаточний перехід з міліції до поліції.Наразі відбувається процес створення нового органу, здатного надати якісний правоохоронний сервіс відповідно до вимог суспільства.

Про це розповів під час останньої наради у голови райдержадміністрації заступник начальника Ізюмського відділу поліції ГУ Національної поліції в Харківській області Роман Орлов.

Зокрема, він зазначив, що найближчим часом розпочнеться поширення на територію Харківської області експерименту з апробації нових форм і методів роботи, що дозволить створити групи швидкого реагування, до функцій яких входитиме також профілактика найбільш поширених правопорушень; наблизити поліцію до тих місць, де її найбільше очікують; вдвічі скоротити час прибуття на виклик та забезпечити виконання завдань за основними напрямками: реагування, реєстрація заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події з розкриття та попередження злочинів, спроможність захистити громадян від злочинців.

Оцінку роботи поліції тепер визначатимуть за новими критеріями – це думка громадян про роботу поліції, оцінка поліції бізнес-середовищем та внутрішнє опитування поліцейських про умови роботи та рівень корупції. Крім того, буде проводитись анонімне анкетування щодо оцінки діяльності поліції.

Також Роман Олександрович повідомив, що орієнтовно в березні поточного року на підставі наказу Міністра внутрішніх справ України з метою оцінки ділових, професійних та особистих якостей поліцейських, їх освітнього і кваліфікаційного рівнів, визначення відповідності посадам та перспектив їхньої службової кар’єри проводитиметься атестація працівників міського відділу поліції, яка буде складатися із тестування та співбесіди.

Таким чином, до нової поліції, а остаточний перехід усіх структурних підрозділів поліції здійсниться на кінець 2016 року, перейдуть найкращі з числа тих, що кардинально змінили свій погляд та підхід до роботи в лавах правоохоронних органів.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 455 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar