MENU

10:08
РОЗПОЧАЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ КАПИТОЛІВСЬКОГО НВК

Відповідно до графіка атестації навчальних закладів району розпочато атестаційну експертизуКапитолівського навчально-виховного комплексу.

9 лютого, згідно з новим положенням про Порядок державної атестації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, було презентовано роботу НВК за кілька останніх років. На презентації були присутні члени атестаційної комісії на чолі з начальником відділу освіти РДА Світланою Дворкіною, заступник голови райдержадміністраціїВасиль Лесик, Капитолівський сільський головаКостянтин Євченко, представники батьківськоїгромадськості, вчителі.

Виступдиректора НВК Тетяни Журавльової, який супроводжувався відповідним слайд-фільмом, розпочався з розповіді про кількісний і якісний склад працівників та матеріально-технічне забезпечення комплексу. Зокрема, було зазначено, що загальноосвітній заклад в Капитолівці складається з двох підрозділів: дошкільного та шкільного. Перший розрахований на 140 дітей, другий – на 190. В рамках реалізації міжнародного проекту «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні»в 2015-2016 роках в обох підрозділах здійснюється заміна вікон і дверей, оновлюється музична апаратура, необхідна для проведення різноманітних заходів.Спортивна зала школи в цьому році буде оснащена новим спортивним обладнанням. Раніше для учнів було облаштовано внутрішні туалети.

Опалення навчально-виховного комплексу забезпечується від пелетної котельні. В приміщеннях тепло і затишно, створено всі умови для навчання і виховання дітей.В січні нинішнього року ушкільному підрозділівідкрився ще один комп’ютерний клас, тому тепер ще більше часу вчителі зможуть присвятити навчанню дітей комп’ютерній грамоті.

Учні Капитолівського НВК щорічно займають призові місця на предметних олімпіадах, в різноманітних інтелектуальних конкурсахта спортивних змаганняхрайонного і обласного рівнів. Завдячуючи спонсорам, заняття спортом в НВК стали головною складовою заходів, спрямованих на формування здорового способу життя дітей. Підтвердженням успішної роботи навчального закладу грамоти, дипломи, кубки та інші призи, які можна бачити в фойє.

Атестація Капитолівського НВК триватиме до кінця місяця.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 477 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar