MENU

14:30
Шановні ізюмчани та гості нашого міста! 11 червня наше місто відзначає славетну дату - 335-ту річницю з дня свого заснування!

Запрошуємо Вас відсвяткувати велике свято разом з нами!

Урочисте відкриття свята відбудеться 11 червня о 10-00 ранку в Центральному парку на Шевченківській алеї та триватиме до 14-00 години. Там на на вас чекатимуть концертна програма за участі творчих колективів міста, фінал Всеукраїнського конкурсу краси та таланту “Перлина Слобожанщини”, виставка-конкурс на кращу композицію з квітів, театралізована концертна програма “Ізюмська слобода”, Літературно-музичне кафе, шахматний турнір, фото-сушка з кращих фоторобіт з краєвидами Ізюмщини, український боді-арт, лялькова виставка для дітей, а також безліч ігор, конкурсів, розваг та акцій для дітей і дорослих під символічним гаслом “Я з полуничного міста”!

Ізюм давно славиться найсмачнішою і найкрупнішою полуницею. Не даремно місцеві жителі називають місто «полуничною столицею України» і навіть заснували на честь ягоди «Ярмарок Полуниці», який проходить щороку на День міста. Тож запрошуємо бажаючих взяти участь у міському конкурсі «Ярмарок Полуниці», якій розпочнеться о 10-00 годині на Центральній алеї міського парку.
З 14-00 до 16-00 годин на стадіоні “Локомотив відбудеться футбольний матч 5 туру Чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд “Крем’янець” м. Ізюм і “Олімпік” Ізюмський р-н.

О 17-00 годині на центральній площі міста розпочинається концерт авторської пісні та рок-пісні “Тобі присвячую Ізюм” за участі виконавців та колективів міста.

18-00 — 18-30 - Відкриття вечірньої святкової програми. Парад за участі творчих колективів міста та мотоклубу “Headwind”. Флеш-моб «335», запуск повітряних кульок.

З 18-30 - Святковий концерт за участі творчих колективів та виконавців міста. Офіційна частина свята, привітання Ізюмського міського голови. Урочиста церемонія нагородження та вручення подарунків.

О 21-00 годині – святковий концерт за участі гурту “LAMA”.

Після концерту на Вас чекають святковий салют та дискотека.

А протягом дня для вас працюватимуть розважальні майданчики, атракціони та святкова торгівля.

Запрошуємо всіх на святкування 335-го дня народження нашого рідного міста Ізюм!

 

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 402 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar