MENU

14:35
СПЛАНОВАНО РОБОТИ У РАМКАХ "ЧИСТОГО ДОВКІЛЛЯ"

Під час щорічної Всеукраїнської акції "За чисте довкілля", яку на території району планується розпочати з 21 березня, жителями району буде впорядковано території 60 населених пунктів, в яких: 11 дитячих майданчиків, 44 спортивні майданчики, 17 скверів, 72 кладовища, 48 братських могил, 2 меморіальні комплекси і 4 місця почесних поховань та висаджено зелені насадження. До робіт планується залучити колективи сільських рад, закладів культури, освіти, торгівлі, медичних амбулаторій, приватних підприємств та працівників сільськогосподарських підприємств, якими також буде приведено  у належний санітарний стан підвідомчі території.

Відділами та управліннями райдержадміністрації, організаціями та підприємствами, сільськими радами району планується провести відчистку узбіччя автошляху Київ-Харків-Довжанський загальною протяжністю 22 км. Окрім цього сільськими радами планується прибирання узбіч вздовж автошляхів, доріг комунальної власності по населених пунктах та районних доріг загального сполучення (35 км).

Про це повідомив на нараді у голови райдержадміністрації перший заступник голови РДА Дмитро Кіян.

Також Дмитро Сергійович повідомив, що до участі в роботах у рамках масштабної загальнодержавної соціально-екологічної акції з благоустрою територій населених пунктів «ЧистоФест», проведення якої заплановано на 23 квітня, буде залучено понад півтори тисячі осіб дорослого населення та учнівську молодь.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 392 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar