MENU

10:55
Спортивний вікенд

БАСКЕТБОЛ
26-28 лютого в спортивній залі СК «Локомотив» м.Ізюм відбулись ігри І кола в групі № 1 клубного чемпіонату Харківської області серед команд ДЮСШ (юнаки 2003-2004 р.н.), в якій грає команда ДЮСШ «Донець» (тренер-викладач Скрипник Р.В.) разом з командами ДЮСШ «Металург» (м.Куп’янськ), ДЮСШ -7 та ДЮСШ-13 (м.Харків).
26 лютого наша команда зустрічалася з куп’янчанами і переконливо перемогла. 27-го та 28-го лютого команда ДЮСШ «Донець» зустрічалася з командами ДЮСШ -7 та ДЮСШ-13 ( м.Харків) – учасниками Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги, та поступилася обом командам.
Після І туру чемпіонату попереду обидві команди з Харкова, маючи по 2 перемоги, команда ДЮСШ «Донець» з однією перемогою посідає третє місце, на останньому – баскетболісти з Куп’янська.
ФУТБОЛ
27 лютого в спортивній залі ФОК «Донець» відбулись змагання з міні-футболу серед юнаків, в яких прийняли участь 3 команди ДЮСШ «Донець» (тренер-викладач Недавній В.В.) та команда ДЮСК «Краматорськ» по старшій віковій групі. Команда ДЮСШ «Донець - 1», вигравши заключну гру у команди ДЮСК «Краматорськ» з рахунком 5:2, посіла І місце, команда Краматорська – друга. Третьою стала команда ДЮСШ «Донець – 2».
БОКС
27 лютого в м. Балаклія відбувся відкритий турнір з боксу «Юний боксер» на призи ДЮСШ м. Балаклія , в якому прийняли участь юні боксери ДЮСШ «Донець» (тренер-викладач Кириченко В.П.).
За підсумками турніру перші місця у своїх вагових категоріях вибороли Дубінін Станіслав, Кузнєцов Єгор, Марченко Артем, Туренко Назар, Крикун Ростислав, Обезюк Володимир, Бараненко Єгор, Зінковець Ілля та Яремчук Олександр. Друге місце посіли Бондаренко Артем, Каркач Максим та Максименко Максим.
ВОЛЕЙБОЛ
27 лютого в спортивній залі Ізюмського професійного ліцею відбулись змагання з волейболу на Кубок пам’яті М.А. Слабуна та М.В.Зінченко. В змаганнях брали участь аматорські команди міста: «Ліцей-24», «Пч-5», «Святогірськ» , «Нова Пошта», «Ветеран», «10 школа». Перемогу здобула команда «Ветеран». ІІ місце – «Святогірськ», ІІІ місце - «Нова Пошта».
Управління молоді та спорту

Клубний чемпіонат Харківської області з баскетболу серед команд ДЮСШ

Клубний чемпіонату Харківської області серед команд ДЮСШ

Турнір з волейболу - Кубок пам’яті М.А. Слабуна та М.В.Зінченко

Турнір Юний Боксер, м. Балаклія

Учасники та переможці Кубку пам’яті М.А. Слабуна та М.В.Зінченко

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 425 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar