MENU

14:14
Спортивний вікенд

БОРОТЬБА САМБО

З 6 по 8 травня 2016 року в м. Слов’янськ відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2002-2003 року народження та Відкритий чемпіонат міста Слов’янська з боротьби самбо присвячені Дню Перемоги, в яких прийняли участь вихованці ДЮСШ «Донець» відділення боротьби самбо (тренер-викладач Михайло Настаченко).

Переможцями змагання стали Максим Єнь, який виборов ІІ місце; Данило Нікітченко та Святослав Сагура , які посіли ІІІ місця.

БАСТКЕТБОЛ

12-14 травня 2016 року в м. Харків відбувся турнір з баскетболу серед команд ДЮСШ, присвячений Дню пам’яті та примирення, 71-й річниці Перемоги над нацизмом.

В цьому турнірі приймали участь команди юнаків 2001-2002 року народження міст Харкова, Коростеня, Дружківки, Люботина, Нікополя, Новомосковська, Лозової та Ізюма (ДЮСШ «Донець» управління молоді та спорту).

Вигравши всі зустрічі в своїй групі, команда наших вихованців (тренер-викладач Руслан Скрипник) зустрілася в фіналі з командою із м. Дружківка. Вигравши зустріч з рахунком 61 : 58, команда юнаків ДЮСШ «Донець» стала переможницею турніру. Вітаємо наших переможців!

Футбол

14 травня 2016 року на стадіоні «Локомотив» відбулася гра серед аматорських команд Чемпіонату Харківської області з футболу першої ліги сезону 2016 року.

Футбольний клуб “Крем'янець” приймав команду “Енергетик-Центренерго” (смт.Слобожанське - колишнє смт. Комсомольске) .

Гра завершилась з рахунком 0:2 на користь команди смт. Слобожанське. Команда “Енергетик-Центренерго” зіграла більш впевнено та злагоджено.

Кращими гравцями ФК “Крем'янець” було визнано Віктора Мосюка та Владислава Літвінова.

ФК “Крем'янець”дякує своїм вболівальникам за підтримку на стадіоні! Наступна гра відбудеться 21 травня 2016 року в м. Балаклія початок в 16:00. ФК “Крем'янець” нашого міста зіграє на виїзді з командою “Цементник” з Балаклії.

Управління молоді та спорту Ізюмської міської ради

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 395 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar