MENU

10:46
СПОРТИВНОГО СВЯТА ЗВУЧАТЬ ПОЗИВНІ

Цікавим і насиченим було спортивне життя району у минулому році. ІХ Спартакіада серед організацій, підприємств та установ Ізюмського району,

першість району з футболу, першість з волейболу, міні-футбол, пляжний футбол і волейбол, футбольні баталії на Кубок Ярового, Заїки, Звєрєва, Суботи, шахові і шашкові турніри та інші змагання. Спортсмени району брали участь у різноманітних регіональних змаганнях. Відчутно поповнилася "скарбниця" спортивних здобутків району, було чимало позитивних відчуттів і емоцій.

Сьогодні, 27 лютого, у залі районного Будинку культури пройшла традиційна урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів району за підсумками 2015 року за участі голови районної державної адміністрації Любові Шамрай.

Учасники свята переглянули фільм про спортивні події 2015 року, підготовлений сектором у справах молоді та спорту райдержадміністрації. Кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками було відзначено найуспішніших учасників спортивних заходів минулого сезону: переможців Спартакіади учнівської молоді "Спорт протягом життя", призерів обласних і районних змагань та кращих фізкультурних працівників. Слова щирої вдячності прозвучали на адресу керівників установ і сільських голів, які з належним розумінням ставляться до необхідності організації спортивно-масової роботи на селі іпротягом року підтримували спортивне життя району.

Аматори сцени привітали спортивну родину району концертною програмою.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 498 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar