MENU

17:42
«СПРОЩЕНЦІ» ЗА СІЧЕНЬ-ЛЮТИЙ ПЕРЕРАХУВАЛИ ПОНАД 6,9 МЛН. ГРН. ЄДИНОГО ПОДАТКУ

Підприємцями-фізичними особами, юридичними особами та аграріями, що перебувають на обліку в Ізюмській ОДПІ та обрали спрощену систему оподаткування, за перші два місяці 2016 року сплачено понад 6,9 мільйона гривень єдиного податку. Про це повідомила в.о. начальника Ізюмської ОДПІ Галина Тимофієва.

Зокрема, юридичні особи поповнили місцеві скарбниці майже на 525 тис. гривень. Підприємці-фізичні особи, які перебувають на обліку в інспекції, за відповідний період сплатили до бюджетів понад 3,6 млн. грн. єдиного податку.

Четверта група спрощенців - це суб’єкти підприємництва аграрної галузі, які раніше сплачували фіксований сільськогосподарський податок. Відтак, від місцевих аграріїв за січень-лютий 2016 року надійшло понад 2,7 млн. грн. єдиного податку.

За словами Галини Тимофієвої, сплату єдиного податку за два місяці цього року «спрощенці» міста Ізюма та Ізюмського, Борівського й Барвінківського районів порівняно з надходженнями  аналогічного періоду 2015 року збільшили більш ніж на 3,6 млн. грн. або у 2,1 рази.

ази.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 379 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar