MENU

12:03
Свято Залізничника стане традиційним для Ізюма

За ініціативи керівництва міста та депутатів Ізюмської міської ради в суботу 06 серпня 2016 року в парку біля Палацу культури «Залізничник» пройшло свято Залізничника.

Свято Залізничника для Ізюма має особливе значення, адже безліч ізюмчан пов'язали своє життя саме з благородною професією залізничника. Окрім теплих слів поздоровлень, ветерани-трудівники сталевих магістралей отримали солодкі подарунки та квіти від керівництва міста.

Працівників залізничного транспорту та тих, хто присвятив цій справі не один десяток років, привітав Ізюмський міський голова Валерій Марченко., який запевнив, що свято Залізничника тепер стане традиційним і буде проводитись в Ізюмі щороку.

Також, слова пошани ветеранам-залізничникам виказали депутати Ізюмської міської ради Олег Бондарєв та Валерій Гелла. Вони запевнили всіх присутніх на святі, що роботи по благоустрою у парку “Залізничник” будуть продовжуватися, для того щоб місцеві жителі мали можливість на гідне дозвілля.

Після офіційної частини свята, розпочались справжні веселощі: конкурси для дорослих та дітей і цікаві подарунки найактивнішим з них, виступи кращих талантів Ізюмщини, смачна польова кухня, атракціони для дітей, а наприкінці - запальна дискотека для молоді.

Для мікрорайону “Залізничного ринку” це свято — справжній подарунок від міської влади. Адже, як розповіли місцеві мешканці, тепер, як то кажуть “і на нашій вулиці свято”, бо раніше усі заходи були зорієнтовані тільки на центр міста. А з минулого року, завдяки ініціативі Валерія Марченка та його команди, в Ізюмі відзначається чудове свято Залізничника, яке тепер стало традиційним.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 572 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar