MENU

18:02
Своєчасна сплата платежів за користування землею знаходиться під пильним контролем керівництва міста

27 січня 2016 року в кабінеті заступника Ізюмського міського голови з комунальних питань Михайла Іщука під головуванням Ізюмського міського голови Валерія Марченка пройшло засідання робочої групи, яка створена з метою своєчасного та ефективного вирішення питань щодо раціонального та ефективного використання земельних ресурсів, забезпечення належного контролю за використанням та охороною земель, реалізації державної політики у сфері земельних відносин, забезпечення збільшення надходжень до бюджету м. Ізюм плати за землю та запобігання порушенням земельного законодавства.
На засідання були запрошені 56 землекористувачів: орендарі земельних ділянок, у яких термін дії договорів оренди не продовжений станом на 26.01.2016р.та землекористувачі, які користуються земельними ділянками без правостановлюючих документів станом на 26.01.2016р.


На засіданні робочої групи були розглянуті порядок використання земельних ділянок 24 землекористувачами.
В роботі групи приймала участь головний архітектор відділу землевпорядкування, містобудування та архітектури Москалюк В.А.
На засідання групи була запрошена директор ТОВ „Земельно-кадастрове підприємство” Гагіна О.С.
Членами робочої групи були надані кваліфіковані консультації щодо виготовлення та отримання правовстановлюючих документів на землю.
Також за участю заступника начальника Ізюмської ОДПІ ГУ ДФС у Харківській області Знова О.В. 24 землекористувача будуть залучені до проведення звірки сум для сплати платежів за користування землею та декларування земельного податку на 2016 рік згідно діючого Податкового Кодексу станом 01.01.2016 року.
Решта землекористувачів (32), які не з’явились, буде запрошена на наступне засідання робочої групи та буде розпочатий збір матеріалів для проведення претензійної роботи по фактам ухиляння від сплати платежів за користування землею.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 356 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar