MENU

11:41
Тепер в Ізюмі - Поліція

7 листопада здійснився остаточний перехід з міліції до поліції. Ця подія не нова для нашої країни. Так, з червня у Києві на вулицях з’явились нові поліцейські підрозділи та протягом останнього часу ряд інших обласних центрів перейшли до нової правоохоронної системи з новими підходами до несення служби.

До нової поліції перейдуть не всі «вчорашні міліціонери», процес переатестації буде відбуватися у декілька етапів на протязі 3-4 місяців, а остаточний перехід усіх структурних підрозділів поліції здійсниться на кінець 2016 року.

Як повідомляє начальник Ізюмської поліції О.Печерський, кожний діючий співробітник у м. Ізюмі пройде усі етапи перевірок і тестів, щоб після кінцевого результату залишилися лише найкращі і тільки ті, що кардинально змінили свій погляд та підхід до роботи в лавах поліції. Також начальник Ізюмської поліції зазначив, що згідно з новим Законом «Про Національну поліцію», поліцейським дозволяється носіння та використання форменого одягу працівників міліції до затвердження Кабінетом Міністрів України нового обмундирування та забезпечення усіх працівників поліції. Таким чином, відсутність форми та посвідчень нового зразка не є підставою для невиконання законних вимог інспекторів поліції.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 431 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar