MENU

14:38
ТРИВАЮТЬ РОБОТИ ПО ВПОРЯДКУВАННЮ ТЕРИТОРІЙ

21 березня на території району розпочалася щорічна Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля». Під час двомісячника з благоустрою жителями району планується впорядкувати 60 населених пунктів, 11 дитячих і 44 спортивні майданчики, 17 скверів, 72 кладовища, планується висадити дерева та кущі. До робіт залучаються працівники сільських рад, культури, освіти, торгівлі, медичних амбулаторій, приватні підприємства та працівники сільськогосподарських підприємств, якими приводиться у належний санітарний стан підвідомчі території.

За інформацією сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА, станом на 14 квітня в акції взяли участь 4750 осіб, впорядковано 37 населених пунктів, 11 дитячих майданчиків, 15 скверів, 38 цвинтарів. Роботи продовжуються.

Відділами та управліннями райдержадміністрації, організаціями та підприємствами району проводиться розчищення узбіч автошляху Київ-Харків-Довжанський, також сільськими радами проводиться розчищення узбіч вздовж автошляхів, доріг комунальної власності по населених пунктах та районних доріг загального сполучення.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 519 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar