MENU

16:04
У Чистоводівці відсвяткували День села

Заснована козаками у далекому 1750 році, Чистоводівка мала назву Вітрівка. Сучасна назва села походить від слів "чиста вода", бо за даними геологічних досліджень цей населений пункт стоїть над потужними підземними ріками з питною водою, які на період його заснування виходили на поверхню двома великими озерами. На сьогодні озера зникли, залишився тільки Мокрий Ізюмець.

266-й День народження села чистоводяни святкували цілий день. Концертна програма, різноманітні конкурси, розваги. Подарунки від сільської ради отримали іменинники, молоді батьки, новостворена сім’я та сім’ї-ювіляри, серед яких були й такі, що відсвяткували "золоте" весілля. Почесні відзнаки отримали ті, хто прославив Чистоводівку на рівні району та області. Родзинкою свята стало театралізоване дійство - сучасна емоційна інтерпретація п’єси "За двома зайцями" у виконанні місцевих аматорів сцени.

Від районної влади жителів Чистоводівки з Днем села привітали перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Кіян і заступник голови районної ради В’ячеслав Сердюк. Вони висловили щирі побажання добра, миру й усіляких гараздів сільській громаді та подарували футболістам місцевої футбольної команди м’ячі і спортивну форму.

Більше фото

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 541 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar