MENU

12:15
У квітні Харківщина приєднається до всеукраїнської акції з благоустрою

Підготовку до наймасштабнішого прибирання країни, яке планується провести у всіх регіонах 23 квітня, обговорили під час «Обласного форуму взаємодії».

Захід у рамках Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою, разом!» відбувся за участю Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації за ініціативи громадської організації «Let’s do it, Ukraine».

Під час форуму представники громадських організацій та органів державної влади визначилися з планом робіт, які плануються в рамках акції. Координувати роботу буде Департамент екології та природних ресурсів ХОДА.

Також учасники заходу провели аналіз екологічних проблем Харківської області та озвучили плани роботи на 2016 рік в частині поводження з відходами та  проведення заходів з благоустрою території. Представники громадської організації «Let’s do it, Ukraine» презентували екологічні проекти «Тенденції та перспективи сортування відходів на Харківщині» та «Еколендінг – приклад вирішення проблеми відходів».

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 433 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar