MENU

11:39
У пленарному засіданні першої сесії Капитолівської сільської ради VII скликання взяла участь голова райдержадміністрації

За результатами голосування на цьогорічних місцевих виборах Капитолівським сільським головою вперше обрано Євченка Костянтина Олександровича. За цю посаду він змагався з діючим сільським головою і здобув перемогу, отримавши перевагу у 111 голосів.  

Сьогодні в Капитолівці відбулася перша установча сесія сільської ради VII скликання, з якої офіційно почалися повноваження новообраного сільського голови та сільських депутатів.

Присутня на сесійному засіданні голова районної державної адміністрації Любов Шамрай висловила подяку за плідну співпрацю Степану Прудкому, який очолював сільську раду впродовж двох попередніх скликань, вручила Почесну грамоту за сумлінну, самовіддану працю, вагомі трудові досягнення та активну участь у громадсько-політичному житті району, зазначивши при цьому, що йому вдалося вивести рівень роботи сільського самоврядування на якісно новий рівень, досягти позитивних змін і в управлінській діяльності, і в питаннях життєзабезпечення територіальної громади.

Любов Миколаївна привітала з обранням на посаду нового Капитолівського сільського голову та побажала успіхів у роботі, наснаги, втілення планів і задумів задля розвитку місцевої громади і району.

Секретарем сільської ради вже втретє обрано Ольгу Дудченко. На цій посаді Ольга Григорівна працює з 2006 року.

На засіданні сесії було також затверджено виконавчий комітет у складі 7 осіб,  постійні депутатські комісії, їх кількісний та персональний склад.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 368 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar