MENU

21:20
У РАЙОНІВ-АУТСАЙДЕРІВ ХАРКІВЩИНИ ЗАБЕРУТЬ ГРОШІ ЗА МІНІ-ПРОЕКТИ

13 млн грн субвенції місцевим бюджетам на співфінансування проектів-переможців обласного конкурсу розвитку територіальних громад "Разом у майбутнє" вже перерахувала обласна рада.

За словами голови постійної комісії Харківської обласної ради Людмили Немикіної, гроші вже надійшли на казначейські рахунки. Однак не зважаючи на те, що липень є піковою точкою для реалізації проектів, ціла низка районів досі не приступили до цього процесу. На 1 липня з 9 млн грн було освоєно лише 2 млн грн. Серед аутсайдерів Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський, Богодухівський, Борівський, Валківський, Вовчанський райони.

Голова облради Сергій Чернов прийняв рішення дати районам відстрочку до 10 серпня. Якщо до цього часу реалізація міні-проектів не почнеться, обласна рада забере кошти назад і перерозподілить їх серед інших учасників конкурсу. Згідно з Положенням про конкурс Конкурсний комітет має таке право.

- У нас є такі райони, які з задоволенням реалізують міні-проекти додатково, - сказав Сергій Чернов.

Людмила Немикіна нагадала, що проект "Разом у майбутнє" існує в області вже четвертий рік. За цей час вдалося реалізувати 378 міні-проектів за суму майже 40 млн грн.

Станіслав Сорока

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 512 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar