MENU

11:49
Укрпошта проводить молодіжний конкурс творів епістолярного жанру

З 15 жовтня поточного року Укрпошта запрошує школярів від 10 до 15 років взяти участь у національному етапі 45-го Міжнародного молодіжного конкурсу творів епістолярного жанру «Напиши листа собі 45-річному», який проводить Всесвітній поштовий союз, ООН.

Мета конкурсу – розвивати у молоді уміння формулювати та висловлювати свої думки, пробуджувати в них бажання писати листи, привернути увагу до тієї важливої ролі, яку відіграють поштові служби. Конкурс проводиться на національному та міжнародному рівнях. Національний конкурс відбувається в два етапи:

з 15 жовтня 2015 року до 30 січня 2016 року – регіональний, який організовує Харківська дирекції УДППЗ «Укрпошта»;
з 1 березня до 15 квітня 2016 року – фінальний, у ходы якого розглядатимуться твори, що посіли перші місця в обласних дирекціях.
Конкурсний твір має бути написаний прозовою мовою у форматі листа, обсягом до 800 слів рукописного чи друкованого тексту, і мати всі його ознаки (адресу отримувача, форми привітання та закінчення, дату, підпис).

Під час оцінки конкурсних робіт враховуватиметься: повнота розкриття теми, особистий погляд на світ та проблеми, пов’язані з темою конкурсу; оригінальність творчого задуму; змістовність, щирість, логічність та самостійність викладу матеріалу, грамотність.

Учасник конкурсу разом з конкурсною роботою повинен вказати повну домашню адресу, прізвище, ім’я, по батькові, назву та адресу навчального закладу (школи), клас у якому навчається, номер телефону, а також надіслати копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (власного чи одного з батьків), копію свідоцтва про народження, своє кольорове фото, та обов’язково заповнити анкету учасника конкурсу. Особисті дані про учасників конкурсу не розголошуються.

Конкурсні твори необхідно відправляти за адресою: Харківська дирекція УДППЗ «Укрпошта» , відділ продажу послуг, пл. Привокзальна 2, м. Харків, 61052 на конверті зробити позначку конкурс ВПС.

Переможців регіонального етапу національного конкурсу Харківська дирекція оголосить 15.03.2016р. На них очікують такі грошові премії:

місце – 300 грн.;
місце – 250 грн.;
місце – 200 грн.
Переможців національного конкурсу Укрпошта оголосить 30 квітня 2016р. На них очікують такі грошові премії:

місце – 5 тис. грн.;
місце – 3 тис. грн.;
місце – 2 тис. грн.
Творча робота переможця національного конкурсу відправлятиметься на оцінювання журі Міжнародного конкурсу. Переможці Міжнародного конкурсу отримають золоту, срібну і бронзову медалі за перше, друге і третє місце відповідно. Дитина, яка отримає золоту медаль, також нагороджується поїздкою в м. Берн (Швейцарія), де проведе незабутню подорож у супроводі організаторів конкурсу.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися на сайті Укрпошти www.ukrposhta.ua в розділі «Акції та конкурси», або за телефоном (057) 712 02 67.

Категорія: Новости Укрины | Переглядів: 462 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar