MENU

13:30
В далеку Бразилію проводжали ізюмського параолімпійця

Під вечір 4 серпня на Центральній площі Ізюма відбувся загальноміський спортивний захід, організований з нагоди від’їзду до Ріо-Де-Жанейро на Паралімпійські ігри - 2016 ізюмчанина Олександра Єзика.

… Своєрідний парад-але. На майдан почергово виходять представники спортивних відділень ДЮСШ. Глядачі оплесками зустрічають призерів обласних змагань баскетболістів на чолі з тренером Русланом Скрипником, юних футболістів тренера В’ячеслава Недавнього і міську команду «Крем’янець” під керівництвом Ігоря Шполянського, боксерів з їх досвідченими тренерами Володимиром Кириченком та Ігорем Літвіновим, самбістів Михайла Настаченка, представників спортруху «Стріт-Воркаут», марафонців та велосипедистів клубу «Крути-катай».

Радо вітає спортивна громада вихід вихованців секції боді-білдингу на чолі з дворазовим чемпіоном, абсолютним чемпіоном Європи Олександром Голубом і кікбоксерів Віталія Палія. Та з особливим настроєм зустрічають ізюм чани саме винуватця спортивного параду параолімпійця Олександра Єзика, багаторазового чемпіона України з настільного тенісу, призера європейських змагань, учасника чемпіонату світу, переможця міжнародних рейтингових турнірів. « Шановний Олександр, ми зібралися, аби показати нашу підтримку і шану. Будемо щиро вболівати за тебе. І з нетерпінням чекатиме Вас з перемогою», - сказав у привітанні міський голова Валерій Марченко.
Слова подяки тренерам і всій громаді виголошує Олександр Єзик. Над центральною площею здіймається Прапор Олімпійських ігор.
М.Калюжний

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 690 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar