MENU

10:44
В Ізюмі пройшли змагання юних авіамоделістів

У неділю в спортивному залі ізюмської дитячої спортивної школи, що по вулиці Замостянській, відбулися змагання авіамоделістів шкільного віку, по метальним планерам класу F1N. Такі моделі можна запускати як на вулиці, так і в приміщенні. На перший погляд, у великому залі було достатньо міста для польоту легеньким моделям, але планери того і дивись зачіплялися то за стелю, то за стіни, або зіштовхувалися в повітрі, особливо під час пробних польотів. 
Шість спортивних команд виборювало перше місце, яке дісталось центру дитячої юнацької творчості. Друге і третє командам ІЗОШ №4 та №6 послідовно. В особистому заліку чемпіоном змагань став Ігор Яценко ІЗОШ №4. Друге та третє Євген Слєпічко та Олексій Кравченко. В окремій категорії дітей до дев’яти років в особистому заліку першим був наймолодший учасник, семирічний Денис Громицький. Друге і третє Олексій Распопін та Сергій Григор'єв. 
Переможцям були вручені цінні подарунки від фірми «Яніс», директор Сергій Соломко. В дитинстві він теж займався авіамоделюванням, тепер майже кожні змагання не проходять без його підтримки. 

Текст і фото Л.Щибрі.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 409 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar