MENU

16:30
В Ізюмі пройшов загальноміський випускний

8 травня 187 випускників залишили стіни рідних шкіл міста Ізюм. Загальноміський захід для всіх випускників міста відбувся на центральній площі міста під назвою “Небесний зорепад — 2016”.

Ізюмські випускники урочисто пройшлися центральною вулицею міста. Вечірні сукні, і високі підбори, шикарні зачіски і макіяж, строгі костюми і краватки - такій різноманітності вечірнього вбрання, мабуть, позаздрила б навіть червона доріжка Каннського фестивалю.

Традиційно, подивитись на випускників прийшли не тільки близькі та рідні колишніх школярів, але і багато мешканців міста.

Після останнього у своєму житті шкільного вальсу, випускників привітали теплими словами класні керівники та директори навчальних закладів.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко побажав випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави і патріотом нашого міста. Після чого за високі досягнення у навчанні, творчий ентузіазм та енергію, активну участь у житті школи нагородив кращих учнів срібними та золотими медалями, подяками міського голови, а також вручив премії.

Валерій Віталійович відзначив подяками і тих батьків випускників, які упродовж усіх років навчання приймали активну участь у шкільному житті та вихованні своїх дітей.

На останок випускники випустили у небо національні повітряні кульки як символ віри в Україну, в своє майбутнє, в знак того, що школярі також летять у нове, вже доросле, життя.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 580 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar