MENU

17:17
В Ізюмі проведено теоретичне командно – штабне навчання

23 грудня 2015 року проведено командно – штабне навчання органів управління цивільного захисту Харківської області із залученням органів управління Ізюмської міської ланки щодо готовності їх до ліквідації можливих (прогнозованих) надзвичайних ситуацій (нестандартних резонансних подій), характерних для осінньо-зимового періоду за темою: «Дії органів управління цивільного захисту Харківської області щодо готовності їх до ліквідації надзвичайних ситуацій (нестандартних резонансних подій), характерних для осінньо-зимового періоду».


Цілями навчання визначено:
1. Перевірка реальної готовності органів управління та керівників служб цивільного захисту Харківської області щодо готовності їх до ліквідації надзвичайних ситуацій (нестандартних резонансних подій), характерних для осінньо-зимового періоду.
2. Вдосконалення практики та навиків керівного складу, органів управління міської ланки щодо організації проведення рятувальних, відновлювальних та інших невідкладних робіт, а також ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та захисту населення і територій.
3. Спільне розв’язання проблемних питань щодо організації взаємодії під час реагування на надзвичайні ситуації, характерні для осінньо-зимового періоду. Відпрацювання реального алгоритму взаємодії між усіма ланками територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту.
В ході навчання відпрацьовані питання:
- оповіщення, збір та проведення засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, на якому відпрацьовано рішення про реагування сил та засобів Ізюмської міської ланки на стихійне лихо згідно ввідної;
- заслухано доповіді керівників причетних до ліквідації події спеціалізованих служб цивільного захисту та прийнято рішення щодо ліквідації наслідків стихійного лиха;
В навчанні були задіяні наступні служби цивільного захисту: медичну, охорони громадського порядку, енергетики, комунально-технічну та інженерну.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 393 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar