MENU

14:43
В Ізюмі ремонтують один із найаварійніших дахів

За час весняних вітрів та дощів проблема протікання покрівлі на житлових будинках загострюється. Не виключення і дах гуртожитку, що по пр-ту Леніна 41. За словами головного інженера КЖРЕП-1 Віктора Чумака, покрівля вже давно потребує ремонту. І на це з міського бюджету виділено 40 тис.грн. Останній частковий ремонт даху був зроблений у 2011 році.
Як стверджує підрядник, директор ПП “Ізюмбуд” Микола Агарков, покрівля знаходиться в занедбаному стані. І тих матеріалів, які куплені на виділені кошти, недостатньо, аби повністю замінити м’яку покрівлю. Ремонт розпочався кілька днів тому, необхідно замінити 240 кв. м. руберойду із 784 кв. м. загальної площі даху будинку.
В цілому в місті ремонту потребують 103 покрівлі будинків. Вже виконано частковий ремонт покрівлі на 15-х будинках загальною площею 303 кв. м. Ремонт м’якої покрівлі даного гуртожитку — це перший ремонт проблемного даху в 2015 році. Адже капітальний ремонт однієї покрівлі коштує у середньому 200-250 тис. грн. Через брак коштів не всі заявки мешканців міста задовольняються.

источник city-izyum.gov.ua

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 376 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar