MENU

12:07
В Ізюмі розпочато другий етап ремонту доріг

Як відомо, окрім 5 млн. 800 тис. грн. , які були виділені на ремонт доріг з початку року, в результаті перевиконання головного кошторису міста депутатами було виділено ще майже 5 млн. грн.

4 серпня працівники ВАТ “ШРБУ” розпочали ремонтні роботи на вул. Володимира Бескорсого (колишня вул. Петровського), біля ІЗОШ № 11. На поточний ремонт ділянки з міського бюджету виділено 199 тис. грн.

Як зазначив голова квартального комітету Іван Мирошниченко, дорога тут “не бачила” ремонту з десяток років. Вщент розбите дорожнє покриття не дозволяло нормально дістатись навчального закладу ні батькам-водіям, ні пішоходам. Особливо у дощову погоду. До того ж, по цій дорозі курсує громадський транспорт, пасажири якого неодноразово скаржились на вибоїни та ями, які псували нерви і водіям, і пасажирам.

Та впродовж лише одного дня проблема мікрорайону була вирішена.

Прораб ВАТ “ШРБУ” Володимир Торопов визнав, що дана дорога взагалі не підлягала ямковому ремонту. Необхідно було класти тільки суцільне асфальтове покриття. Так і зробили. В результаті відновлена ділянка вздовж шкільного подвір’я складає 115 метрів.

Директор ІЗОШ №11 та депутат Ізюмської міської ради Олена Андрушок, яка спочатку навчалась в цьому закладі, а потім працювала і працює до сьогодні, дуже вдячна міській владі за турботу про школярів, про жителів мікрорайону.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 655 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar