MENU

14:38
В Ізюмі вшанували пам’ять 18-ти невідомих солдат

Традиційно, за ініціативи мешканців кварталу № 55 та ради ветеранів біля Пам’ятного знаку на честь невідомих воїнів 5 травня, напередодні Свята Перемоги, відбулось вшанування пам’яті загиблих при визволенні Ізюма під час Другої Світової війни. Пам’ятний знак був встановлений у 2012 році на кладовищі по вул. М. Федоренка на могилі загиблих 18 невідомих солдат.

На заході були присутні заступник Ізюмського міського голови Костянтин
Петров, ветерани та учасники бойових дій Другої світової війни, представники депутатського корпусу Ізюмської міської ради, мешканці мікрорайону та всі, хто долучився до доброї справи і допоміг у встановленні пам’ятника. Прийшли привітати ветеранів і школярі.

Присутні на заході місцеві мешканці подякували всім за допомогу у виготовленні та встановленні Пам’ятного знаку. Гості виказували слова скорботи за тими, хто віддав життя заради миру на землі, вітали один одного з Великим Святом Перемоги. Урочистостей святу додавали фронтові пісні від солістів хору “Ветеран”, а також вірші у виконанні дітей.

Після вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання, присутні поклали квіти до Пам’ятного знаку та скуштували солдатську кашу.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 419 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar