MENU

13:12
В Ізюмському центрі зайнятості навчатимуть керувати ОСББ

На сьогодні ринок управління багатоквартирними будинками перебуває на стадії становлення та потребує фахової підготовки потенційних управителів, а також підвищення кваліфікації діючих в контексті нового законодавства.

Відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» з 1 липня 2016 вводиться на місцевий ринок праці житлово-комунального господарства новий суб’єкт відносин – управитель багатоквартирного будинку.

Харківським центром професійно-технічної освіти Державної Служби Зайнятості розроблено типовий проект Типової освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікації «Управитель багатоквартирного житлового будинку». Дана програма надасть змогу потенційним управителям отримати фахові знання з норм чинного законодавства у сфері регулювання житлових відносин, форм управління багатоквартирним будинком, порядком прийняття багатоквартирного будинку в управління, особливості договірного регулювання управителя із співвласниками, ОСББ та його структурними органами, порядок забезпечення мешканців багатоквартирного будинку житлово-комунальними послугами тощо.

Ізюмський міськрайонний центр зайнятост

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 318 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar