MENU

14:41
В ХАРКОВІ З'ЯВИТЬСЯ УНІКАЛЬНИЙ МАРШРУТ ДЛЯ ТУРИСТІВ

Іноземних туристів у Харкові привернуть наскрізним маршрутом по національним паркам. Днями в Харкові підписали договір про співпрацю з національними парками і хочуть створити наскрізний туристичний маршрут в області.

НПП «Слобожанський» та інші національні природні парки Харківської області разом з обласним комунальним підприємством «Харківський організаційно-методичний центр туризму» провели зустріч-презентацію на тему «Національні природні парки, як перспективна туристична дестинації». Під час зустрічі в Харківському обласному центрі туризму національні парки презентували туристичний потенціал свого регіону та шляхи його розширення. Даний захід зібрав представників громадськості, туристичного бізнесу та навчальних закладів з метою популяризації особливостей ландшафтів парків Харківщини, місцевої флори і фауни, рекреаційних пунктів, екологічних стежок та туристичних маршрутів.

У КП «Обласний інформаційно-методичний центр туризму» заявили, що майбутній наддовгий туристичний маршрут буде проходити, зокрема, за трьома національним паркам: Національному парку «Гомільшанські ліси», Слобожанської національному природному парку та Дворічанському національному природному парку.

«Ідею подали представники туристичної асоціації, але вартість туру ще не обговорювали, - розповідає директор КП Валентина Холодок. - Планується, що по території парків туристи будуть ходити пішки, а між ними - переміщатися на автобусах».

Источник cultprostir.ua

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 334 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar