MENU

14:55
В М.ІЗЮМ ТРОЄ ЧОЛОВІКІВ СКОЇЛИ РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА РОДИНУ

Працівники Ізюмського відділу поліції затримали 35, 37 та 39-річних харків’ян, які із застосуванням фізичного насильства заволоділи двома телефонами та телевізором.
До чергової частини звернувся 49-річний місцевий мешканець. Він розповів, що до його будинку увірвалися троє невідомих, нанесли йому та 69-річній матері тілесні ушкодження, предметом схожим на металеву трубу, заволоділи особистими речами та втекли.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. В результаті вжитих заходів поліцейські встановили особи зловмисників та їх місцезнаходження. Ними виявились троє харків’ян, один з яких раніше неодноразово судимий за майнові злочини.
Внаслідок отриманих травм 69-річну потерпілу було госпіталізовано до міського медичного закладу. Наразі стан її здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.
 Речові докази вилучені.
Слідчим Ізюмського відділу поліції факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.
Щодо підозрюваних обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
 
ВК ГУНП
в Харківській області

і

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 529 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar