MENU

10:56
В межах проекту «Працевлаштування та розвиток трудових ресурсів в бібліотеках» в центральній міській бібліотеці проходить цикл тренінгів.

Проект виконується в рамках Української Ініціативи з Підвищення Впевненості та адмініструється IREX/Україна в рамках програми «Бібліоміст». Бібліотеки, як партнери цього проекту, запроваджують надання консультаційних та практичних послуг в допомогу із працевлаштування внутрішньопреміщеним особам та безробітним.
04.11.15 в центральній бібліотеці відбувся вже другий тренінг «Працевлаштування та розвиток трудових ресурсів в бібліотеках». Під час тренінгу його учасники отримали консультації по важливим питанням, таким як: механізм пошуку роботи, види джерела пошуку роботи і як ними користуватися, як вірно скласти резюме, що таке супровідній лист та навіщо він потрібен, як поводити себе на співбесіді, які помилки ми робимо при цьому і чому нам відмовляють в роботі.
Програма тренінгів передбачає теоретичні і практичні заняття та ситуаційні ігри. По відгукам присутніх тренінги проходять цікаво і надають багато корисної інформації.
Наступний тренінг відбудеться 16-17.11.15р., тож всі зацікавлені можуть взяти участь в тренінгах.
 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 412 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar