MENU

10:51
В місті прибирали улюблені місця відпочинку вздовж річки С. Донець (фото+видео)

Напередодні відкриття пляжного сезону в нашому мальовничому місті, де протяжність річки Сіверський Донець в межах міста складає до 10 км, у п’ятницю 15 травня, не дивлячись на досить сиру та дощову погоду, працівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ізюмської міської ради, Ізюмського міськрайонного центру зайнятості вийшли впорядкувати зелену зону. Наводити чистоту вирішили в найбільш відвідуваних місцях відпочинку городян вздовж річки.

Адже відпочивати, цивілізовано і не дуже, ізюмчани люблять майже у всіх районах, де є вихід до річки. Це видно по кількості відходів, які відпочиваючі за собою залишають. Прибирати після пікніків більшість з них чи то через власні лінощі, або через невігластво та невихованість, не вважають за потрібне. Тому результати такого “відпочинку” доводиться прибирати не тільки дорослим, а й школярам.

Під час суботнику збирались побутові відходи, частково була розчищена від хащів частина прилеглої до берега посадки, зрізані сухі аварійні дерева та кущі. Бите скло, пластикова і бляшана тара, торішнє листя, сухостій - все це було рішуче витягнуто із зеленої зони для того, щоб знову перетворити її на улюблене та безпечне місце відпочинку мешканців та гостей міста.

источник city-izyum.gov.ua

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 438 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar