MENU

16:35
В навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник

Учням він оголосив про початок літніх канікул, а от випускникам – про старт дорослого життя.

В цьому році 187 випускників залишили стіни рідних шкіл міста Ізюм. З них 10 медалістів (7 – золота медаль, 3 – срібна).

Прощання з дитинством проходило на подвір’ях навчальних закладів. На урочистих лінійках побажання успіхів у подальшому дорослому житті випускникам, а школярам чудового відпочинку на літніх канікулах висловили Ізюмський міський голова Валерій Марченко (гімназія №1), секретар Ізюмської міської ради Артем Єрдаларян (ІЗОШ №4), заступники Ізюмського міського голови Михайло Іщук (ІЗОШ №11), Володимир Мацокін (гімназія №3), Костянтин Петров (ІЗОШ №6), депутати Ізюмської міської ради  Руслан Марченко (ІЗОШ №2) Олег Бондарев (ІЗОШ №12), Юрій Бриль (ІЗОШ №10), начальник управління ЖКГ Григорій Пивовар (ІЗОШ №5).

За традицією школярі отримали грамоти за високі досягнення у навчанні та спорті. Вручено було подяки і батькам випускників, які упродовж усіх років навчання приймали активну участь у шкільному житті своїх дітей.

На останок школярі випустили у небо хто повітряні кульки, хто білих голубів — як символ дитинства, з яким простились вони в цей день назавжди.

Попереду випускників чекатимуть ЗНО, яке триватиме до 27 червня, вибір майбутньої професії та своєї стежини у дорослому житті.

Ізюмська загальноосвітня школа №4

 

Ізюмська гімназія №1

Ізюмська гімназія №1

Ізюмська загальноосвітня школа №4

Ізюмська гімназія №3

 

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 482 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar