MENU

08:26
В позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Орлятко» закінчилась ІІ зміна

Протягом 21-ї доби з 7 по 27 липня 2015 року 74 дитини з міста Ізюм та міст Харківської області мали можливість відпочити в одному з найкращих оздоровчих таборів нашої області.
Проведення насиченої культурно-розважальної та спортивної програми другої зміни було забезпечено фахівцями ПЗОВ «Орлятко»: старший вихователь Овередна Ірина, культорганізатор Грозь Олена, вихователь Мірошниченко Іна.
Найбільш популярними виявились змагання та конкурси : «Крок до зірок», «Полювання на мамонта», «Скарб кота Леопольда», «Місячна доріжка», спортивні змагання.
Щоденне купання дітей відбувалось під пильним наглядом матроса-рятівника, інструктора з плавання Пономаренка Дениса, інструктора зі спорту Похваленка Володимира та вихователів, які пройшли навчання на базі навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту. За станом здоров’я дітей піклувались лікар Метелиця Тетяна та медична сестра Обухова Аліна.
Під час перебування на пляжі, діти мали змогу навчитися плавати, грати у рухливі ігри, будувати замки з піску.
Харчувались діти в затишній просторій їдальні в одну зміну шість разів на день. В раціон щодня входило: м’ясо, риба, молочні вироби, свіжі фрукти та овочі. Шеф-кухар - Володимир Бондаренко.
Якісна організаційна та підготовча робота була здійснена керівництвом та штатними працівниками закладу: директор - Сергій Бовдуй, завгосп - Кіслова Світлана робітники та технічні працівники.
Колектив закладу розпочав підготовку до проведення в серпні 2015 року третьої профільної зміни для дітей-спортсменів ДЮСШ «Донець».
Управління молоді та спорту

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 497 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar