MENU

14:07
В районах області пройдуть семінари для представників малого бізнесу

ХРФПП спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин ХОДА розпочали серію виїзних семінарів для представників малого та середнього бізнесу Харківщини.

Перший семінар в рамках проекту пройшов 17 травня у Харківському районі, в ньому взяли участь місцеві підприємці. В якості експерта виступив провідний фахівець юриспруденції, юрисконсульт компанії «Дон Юст» Юрій Вегера.

Під час заходу представники бізнесу та місцевих громад ознайомились з актуальними аспектами та нововведеннями трудового та податкового законодавства у 2016 році. Крім цього, присутні мали змогу задати окремі питання щодо ведення власного бізнесу та отримати кваліфіковану відповідь.

Як зазначила директор Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва (ХРФПП) Ксенія Лухіна, саме в Харківському районі зосереджені найбільший підприємницький потенціал та ділова активність в області.

«Саме тому ми вирішили розпочати роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання з цього району, - пояснила Ксенія Лухіна. - Кожен підприємець повинен вільно орієнтуватись у правових аспектах та нормах ведення бізнесу, а також усвідомлювати важливість сплати податків, оскільки саме ці надходження до місцевих бюджетів спрямовують на розвиток об’єктів та інфраструктури території, де ми живемо».

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 457 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar