MENU

10:52
В РАЙОНІ ВРУЧЕНО ПЕРШУ ДЕРЖАВНУ НАГОРОДУ ЗА УЧАСТЬ В АТО

Відповідно до Указу Президента України  від 8 травня 2015 року медаллю "Захиснику Вітчизни" нагороджено учасника АТО з Чистоводівки Івана Борща.

Він пішов захищати східні кордони України влітку 2014 року в рамках третьої хвилі мобілізації не зважаючи на те, що мав усі підстави уникнути призову, адже разом із дружиною утримує велику родину – вісьмох дітей та матір-пенсіонерку.

Сьогодні в урочистій обстановці Івану Степановичу було вручено державну нагороду. У сільському клубі з цієї нагоди зібралися односельці, завітала голова районної державної адміністрації Любов Шамрай та начальник відділу культури і туризму РДА Олена Рудь.

Івана Борща, який першим в районі отримав високу відзнаку держави, вітали щирими словами вдячності, квітами, оплесками. Йому присвятили цього дня свої виступи аматори сцени місцевого закладу культури.

Голова райдержадміністрації у своєму виступі зазначила: "На жаль, сьогодні багато хто уникає мобілізації. Не кожна людина здатна іти на смерть – вона не знає де буде служити, як складуться події, чи повернеться живою. Саме завдячуючи тим, які ідуть добровольцями, не скориставшись своїми пільгами, щоб залишитися вдома, ми тут не маємо лінії фронту."

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 500 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar