MENU

17:28
Валерій Марченко: Угода з нашими європейськими партнерами надає можливість впровадити новітні енергозберігаючі технології в нашому місті.

В рамках програми фонду «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності в Україні» між Ізюмським міським головою Валерієм Марченком та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) підписана Угода про виділення коштів в розмірі 500 тис. євро на капітальний ремонт приміщень ІЗОШ №5 та ДНЗ №17.
В зв’язку з тим, що саме на цих закладах комунального господарства має місце найбільша тепловтрата. Тому з метою енергозбереження в цих приміщеннях будуть впроваджені заходи щодо утеплення стін та цоколя, заміна вікон і зовнішніх дверей на енергоефективні, встановлення децентралізованої системи вентиляції з регуляцією тепла.
Втілення даного проекту надасть можливість створити сприятливі умови перебування дітей в цих навчальних установах та дозволить заощадити кошти місцевого бюджету на оплату енергоносіїв і направити їх на виконання інших заходів, які забезпечать розвиток Ізюма.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 395 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar