MENU

21:49
Валерій Марченко: В місті прийняті всі міри для запобігання поширення захворювання населення.

Зранку 14 січня 2016 р. Ізюмський міський голова Валерій Марченко разом зі своїм заступником з гуманітарних питань Володимиром Мацокіним провели нараду в приміщенні Ізюмської центральної міської лікарні з головним лікарем ІЦМЛ Дмитром Зінов’євим , заступником головного лікаря з медичного обслуговування населення Надією Пишняк та заступником головного лікаря з медичної частини Олегом Широким про ситуацію в місті з підвищенням захворюваності населення на хвороби верхніх дихальних шляхів та ГРВІ.
Також Ізюмський міський голова Валерій Марченко відвідав педіатричне (дитяче) і терапевтичне (доросле) відділення Ізюмської ЦМЛ та поспілкувався із завідуючими лікарями відділень про стан та кількість захворюваних.


Після чого було проведено засідання комісії ТЕБ та НС, на якому члени комісії заслухали доповідь головного лікаря Ізюмської ЦМЛ Дмитра Зінов’єва.
Він зазначив, що ситуація із захворюваннями в місті під контролем, але для того щоб не допустити її погіршення треба провести профілактичні заходи, які дадуть можливість стабілізувати ситуацію. Також головний лікар Ізюмської ЦМЛ Дмитро Зінов’єв запевнив, що панікувати і боятися причин не має, а профілактика і вчасне звернення до лікарів допоможуть зберегти здоров’я.
Тому Ізюмський міський голова Валерій Марченко розпорядився провести в місті профілактичні заходи для запобігання поширення захворювання населення.
З 15.01.2016 р. по 22.01.2016 р. тимчасово припиняється навчання дітей в усіх закладах освіти, культури та спорту Ізюма, а також вводиться масочний режим. Рекомендується призупинити роботу об’єктів ресторанного господарства, в тому числі кафе, барів, ресторанів та піцерій.
 
Ізюмський міський голова Валерій Марченко разом із своїм заступником з гуманітарних питань Володимиром Мацокіним та головним лікарем Ізюмської ЦМЛ Дмитром Зінов’євим оглядають терапевтичне відділення ІЦМЛ

Ізюмський міський голова Валерій Марченко спілкується із завідуючим лікарем педіатричного відділення ІЦМЛ

Ізюмський міський голова Валерій Марченко проводить засідання комісії ТЕБ та НС.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 419 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar