MENU

15:05
Важкий, але переможний старт «Крем'янця» в підготовці до першості області.

«Маяк» Савинці - «Крем’янець» Ізюмський район 3 : 5 (2 : 2)

Футбольна команда «Крем’янець» вже майже місяць, як відновила навчально-тренувальний процес. Тренування проходять тричі на тиждень на спортивному майданчику з синтетичним покриттям СК «Локомотив». 

В рамках підготовки до участі в першості Харківської області з футболу серед аматорських команд 3 квітня на стадіоні смт. Савинці відбулась перша товариська зустріч нашої команди з місцевим «Маяком». Тренер команди Валерій Забашта задіяв в цьому спарингу 22 футболісти, щоб переглянути новачків і виявити потенційних кандидатів до основної команди. Командну гру було побудовано за тактичною схемою 1-3-6-1. 

Дебют матчу одразу пішов не за тим сценарієм, який планувався на гру. Вже на 2-й хвилині наші гравці порушили правила у декількох метрах від лінії карного майданчика. В той момент, коли воротар Андрій Колісник вишукував стінку, нападник «Маяка» без свистка арбітра направив м’яча в незахищені ворота - 0 : 1. Але вже на 6-й хвилині, в швидкій атаці Василь Забашта з правого флангу віддав гольову передачу на Дмитра Назаркіна. Дмитро першим дотиком влучив у поперечку, а другим ударом головою вколотив м’яча у ворота «Маяка» - 1 : 1. На 18-й хвилині суперник сфолив на Василі Забашті метрів за 30 від воріт. Штрафний виконав сам потерпілий, поклаши «шкіряного» в самісіньку дев’ятку - 2 : 1 вже на нашу користь. Через 8 хвилин наші захисники прогавили розрізний вертикальний пас і нападник «Маяка» Сергій Славгородський вийшов тет-а-тет з голкіпером «Крем’янця» та легко покатив м’яча мимо воротаря. Так перший тайм завершився в нічию - 2 : 2. 
Після перерви тренер «Крем’янця» змінив одразу 5 гравців. Сценарій другого тайму повторився знову. Вже через 4 хвилини Богдан Карпенко брудним підкатом ззаду сбив суперника у нашому карному майданчику і рефері, окрім «горчичника» однозначно вказав на 11-метрову позначку. Нападник «Маяка» не залишив жодного шансу нашому кіперу - 2 : 3 і початок другої половини гри за місцевими футболістами.

На 66-й хвилині матчу капітан нашої команди Василь Забашта розібрався з трьома опонентами в центрі поля. Відірвавшись від останнього, він зарядив свою гармату метрів з 30-35 і знов потрапив у дев’ятку, знявши павутиння з воріт суперника. Рахунок знову став нічийним - 3 : 3. А вже за 3 хвилини наша команда залишилась у меншості. За розмови з арбітром червону картку отримав Руслан Шаповалов. На 72-й хвилині після відмінного проходу лівим флангом, Павло Сліпушкін викотив м’яча на капітана «Крем’янця» і Василь Забашта оформлює хет-трик. А в кінцівці матчу Василь Забашта повернув «боржок», віддав розрізний пас на Сліпушкіна і Павло у падінні проштовхнув м’яча під воротарем «Маяка» - 5 : 3 і перша вольова перемога «Крем’янця» в цьому сезоні. 
Хоча, зазначаємо, що при доброму результаті, перед тренером виникло багато запитань щодо якості, конструктиву і малюнку гри нашої команди. А про зіграність і комбінаційну гру, мова, поки ще, не іде взагалі Але ці проблеми можна списати на першу гру на «великому» полі (після клітини) і значну кількість нових обличчь у команді. Зрозуміло, що це лише початок підготовки до першості області. Тому не будемо робити печальні висновки. Результат є - буде і гра. Попереду ще дуже багато чорнової роботи і чергових товариських зустрічей. Ми ВІРИМО в команду і бажаємо «Крем’янцю» нових перемог !
Склад «Крем’янця» :

Андрій Колісник (Дмитро Коновалов,46), - Владислав Іванов, Андрій Коробка (Віталій Мироненко, 69), В’ячеслав Кульбицький (Богдан Карпенко, 46), - Руслан Мухін (Андрій Асанов, 77), Олександр Мухін (Павло Сліпушкін, 46), Артем Мироненко (Руслан Шаповалов, 46), Антон Петренко (Владислав Щирий, 46),(Сергій Гончаров, 71), Євген Ісіченко (Олександр Мороз, 60), (Артур Севумян, 86), Дмитро Назаркін (Андрій Казмірчук, 53), - Василь Забашта (капітан).

Голи у складі «Крем’янця»:

6 хв. - Д. Назаркін, 18, 66, 72 хв. - В. Забашта, 83 хв. - П. Сліпушкін.

Попередження : Б. Карпенко (50 хв.), А. Коробка (57 хв.). 

Вилучення : Р. Шаповалов (69 хв.).

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 352 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar